Zdravo i fino

Losos u bijelom vinu

VIDEO: Branko Ognjenović priprema nam lososa u bijelom vinu

Naturalin prijedlog menija za Badnjak – ove smo godine odlučili uz brudet od bakalara za Badnjak napraviti i lososa u bijelom vinu. Pogledajte video u kojem nas poznati chef Branko Ognjenović uči kako ga pripremiti. Priprema je jednostavna, a ako uspijete pronaći lososa iz divljeg uzgoja – tim bolje.

Točne omjere sastojaka pronaći ćete na Kuhari.com

 
Priprema
 
U tavu stavite maslac i na njega posložite mrkvu i poriluk rezane na trakice. Upalite slabiju vatru i povremeno promiješajte kako bi se maslac rastopio i povrće opustilo.
 
Nakon par minuta na povrće stavite filete lososa, sve začinite soli i paprom te podlijte s bijelim vinom. Poklopite lonac/tavu i pustite da se losos pošira na povrću.
 
Za desetak minuta podlijte sve s vrhnjem za kuhanje kako bi se umak još bolje povezao.
Kroz par minuta Vaše jelo je gotovo i spremno za serviranje.
 
 
 
Dobar tek vam žele! :)
Losos u bijelom vinu
 
 
 
 

Komentiraj članak:

Želimo čuti tvoj glas - članak možeš komentirati ako si prijavljen/a preko Facebooka.
  • Losos u bijelom vinu- komentira nena nena

    kod nas ce tradicionalno biti bakalar na bijelo s pasuticami

Naturala.hr posvećuje veliku pažnju zaštiti osobnih podataka. Stoga smo u skladu s novom europskom Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR) nadogradili politiku privatnosti i korištenja kolačića. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo osigurali što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost naše web stranice. Daljnjim korištenjem web stranice Naturala.hr suglasni ste s korištenjem kolačića.

Više informacija o Politici kolačića pročitajte ovdje.

Slažem se