Advertisement
Predstavljamo

Ljekovite gljive protiv virusnih infekcija

Ljekovite gljive kao učinkoviti prirodni tretman protiv HIV-a, hepatitisa, HPV-a, gripe, prehlade i ostalih virusnih infekcija

 Ljekovite gljive protiv virusnih infekcija

Tradicionalna medicina koristila je nekoliko tisuća godina ljekovite gljive za tretman različitih bolesti, uključujući i rak.

U toj je oblasti tradicionalna medicina u mnogim zemljama, kao što su Kina, Japan, Koreja, Rusija i dr., akumulirala veliko iskustvo, a moderna se znanost već više od 50 godina bavi istraživanjem aktivnih supstanci u ljekovitim gljivama, mehanizmima njihova djelovanja i traženjem najpogodnijih načina primjene - bilo za tretman različitih bolesti (infekcije, rak, degenerativni procesi), bilo za njihovu prevenciju.

Taj je interes znanosti posebno potaknut i činjenicom da ni na početku trećeg milenija sprečavanje i liječenje raka i određenih virusnih bolesti nije na zadovoljavajućoj razini.

 

Čak ni danas medicina nema zadovoljavajuća rješenja protiv virusnih bolesti.  Vidimo porast broja žena oboljelih od infekcije humanim papiloma virusom (HPV-om) koji može uzrokovati abnormalan rast stanica grlića maternice i karcinom grlića maternice. Stotine milijuna ljudi obolijevaju od infekcija virusima hepatitisa, genitalnog i drugih  herpesa, AIDS-a, onkogenih virusa, virusa gripe.
 
Istraživanja su pokazala da lentinan, krestin i druge tvari iz ljekovitih gljiva koče prianjanje i proces "upisivanja" genetske šifre virusa HIV u stanice domaćina, te sprečavaju umnožavanje HIV-a u napadnutim stanicama, kočeći infekciju sa stanice na stanicu i infekciju putem izvanstaničnih tekućina. Slično se događa i kod drugih viralnih infekcija. 

 

 
Aktiviranjem niza procesa imunološke obrane od AIDS-a, kao i drugih viralnih infekcija koji podrazumijevaju jačanje aktivnosti makrofaga, jače djelovanje interleukina-1, veću proizvodnju antitijela, jaču proizvodnju T-limfocita, veće lučenje interferona, brže obnavljanje stanica koštane srži, poboljšavanje aktivnosti NK stanica, i dr., organizam je sposobniji da spriječi infekciju ili da je zakoči i savlada nakon što je do nje već došlo. 
 
Znakovi oporavka su ublažavanje i nestanak simptoma viralne infekcije i poboljšavanje općeg stanja organizma, a kod oboljelih od AIDS-a i srodnih bolesti, također i porast broja T4 limfocita. 
 
Tvrtka Dr Myko San – Zdravlje iz gljiva je tragom ovih otkrića razvila jedinstvene preparate MYKOPROTECT i SUPER POLYPORIN, te MYKOPROTECT.1 (tablete)  koji sadrže ekstrakte iz ljekovitih gljiva za prevenciju i pomoć organizmu u obuzdavanju AIDS-a i drugih jakih viralnih infekcija (npr. virusima hepatitisa A, B, C itd., herpes simpleks virusima, herpes zoster virusom, humanim papiloma virusom, cytomegalovirusom, različitim tipovima virusa influence, itd.), bez toksičnih efekata.
 
Za prevenciju i kao pomoć organizmu u obuzdavanju blažih infekcija (npr. kod prehlada) i ubrzanje oporavka može se koristiti i preparat LENTIFOM.
 
Posjetite nas u Miramarskoj 109 u Zagrebu, možda i Vama možemo pomoći.
 
Pogledajte više: www.zdravljeizgljiva.hr
                           www.mykosan.com 
 
 
 Ljekovite gljive protiv virusnih infekcija
 
 
Dr. Myko San - Zdravlje iz gljiva www.mykosan.com
Proizvodnja i promet dijetetskih preparata iz ljekovitih gljiva na temelju tisućljetnih iskustava stare kineske i japanske medicine i provjerenih rezultata najsuvremenijih znanstvenih istraživanja.
 
Prodaja:
Miramarska 109, Zagreb
tel./fax:  01/466 00 95       
 
Savjetovalište za korisnike:
U prostorijama Prodaje, Zagreb, Miramarska 109, svakog utorka od 14 do 17 sati, osobno ili na tel. 01/ 466 00 95, a u hitnim slučajevima po dogovoru.
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

Komentiraj članak:

Želimo čuti tvoj glas - članak možeš komentirati ako si prijavljen/a preko Facebooka.

Naturala.hr posvećuje veliku pažnju zaštiti osobnih podataka. Stoga smo u skladu s novom europskom Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR) nadogradili politiku privatnosti i korištenja kolačića. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo osigurali što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost naše web stranice. Daljnjim korištenjem web stranice Naturala.hr suglasni ste s korištenjem kolačića.

Više informacija o Politici kolačića pročitajte ovdje.

Slažem se