Predstavljamo

Ljekovite gljive protiv virusnih infekcija

Ljekovite gljive kao učinkoviti prirodni tretman protiv HIV-a, hepatitisa, HPV-a, gripe, prehlade i ostalih virusnih infekcija

 Ljekovite gljive protiv virusnih infekcija

Tradicionalna medicina koristila je nekoliko tisuća godina ljekovite gljive za tretman različitih bolesti, uključujući i rak.

U toj je oblasti tradicionalna medicina u mnogim zemljama, kao što su Kina, Japan, Koreja, Rusija i dr., akumulirala veliko iskustvo, a moderna se znanost već više od 50 godina bavi istraživanjem aktivnih supstanci u ljekovitim gljivama, mehanizmima njihova djelovanja i traženjem najpogodnijih načina primjene - bilo za tretman različitih bolesti (infekcije, rak, degenerativni procesi), bilo za njihovu prevenciju.

Taj je interes znanosti posebno potaknut i činjenicom da ni na početku trećeg milenija sprečavanje i liječenje raka i određenih virusnih bolesti nije na zadovoljavajućoj razini.
 
 
 Ljekovite gljive protiv virusnih infekcija
 
 
Čak ni danas medicina nema zadovoljavajuća rješenja protiv virusnih bolesti.  Vidimo porast broja žena oboljelih od infekcije humanim papiloma virusom (HPV-om) koji može uzrokovati abnormalan rast stanica grlića maternice i karcinom grlića maternice. Stotine milijuna ljudi obolijevaju od infekcija virusima hepatitisa, genitalnog i drugih  herpesa, AIDS-a, onkogenih virusa, virusa gripe.
 
Istraživanja su pokazala da lentinan, krestin i druge tvari iz ljekovitih gljiva koče prianjanje i proces "upisivanja" genetske šifre virusa HIV u stanice domaćina, te sprečavaju umnožavanje HIV-a u napadnutim stanicama, kočeći infekciju sa stanice na stanicu i infekciju putem izvanstaničnih tekućina. Slično se događa i kod drugih viralnih infekcija. 
 
 
 Ljekovite gljive protiv virusnih infekcija
 
 
Aktiviranjem niza procesa imunološke obrane od AIDS-a, kao i drugih viralnih infekcija koji podrazumijevaju jačanje aktivnosti makrofaga, jače djelovanje interleukina-1, veću proizvodnju antitijela, jaču proizvodnju T-limfocita, veće lučenje interferona, brže obnavljanje stanica koštane srži, poboljšavanje aktivnosti NK stanica, i dr., organizam je sposobniji da spriječi infekciju ili da je zakoči i savlada nakon što je do nje već došlo. 
 
Znakovi oporavka su ublažavanje i nestanak simptoma viralne infekcije i poboljšavanje općeg stanja organizma, a kod oboljelih od AIDS-a i srodnih bolesti, također i porast broja T4 limfocita. 
 
 
Tvrtka Dr Myko San – Zdravlje iz gljiva je tragom ovih otkrića razvila jedinstvene preparate MYKOPROTECT i SUPER POLYPORIN, te MYKOPROTECT.1 (tablete)  koji sadrže ekstrakte iz ljekovitih gljiva za prevenciju i pomoć organizmu u obuzdavanju AIDS-a i drugih jakih viralnih infekcija (npr. virusima hepatitisa A, B, C itd., herpes simpleks virusima, herpes zoster virusom, humanim papiloma virusom, cytomegalovirusom, različitim tipovima virusa influence, itd.), bez toksičnih efekata.
 
Za prevenciju i kao pomoć organizmu u obuzdavanju blažih infekcija (npr. kod prehlada) i ubrzanje oporavka može se koristiti i preparat LENTIFOM.
 
Posjetite nas u Miramarskoj 109 u Zagrebu, možda i Vama možemo pomoći.
 
Pogledajte više: www.zdravljeizgljiva.hr
                           www.mykosan.com 
 
 
 
 Ljekovite gljive protiv virusnih infekcija
 
 
  Ljekovite gljive protiv virusnih infekcija
Dr. Myko San - Zdravlje iz gljiva www.mykosan.com
Proizvodnja i promet dijetetskih preparata iz ljekovitih gljiva na temelju tisućljetnih iskustava stare kineske i japanske medicine i provjerenih rezultata najsuvremenijih znanstvenih istraživanja.
 
Prodaja:
Miramarska 109, Zagreb
tel./fax:  01/466 00 95       
 
Savjetovalište za korisnike:
U prostorijama Prodaje, Zagreb, Miramarska 109, svakog utorka od 14 do 17 sati, osobno ili na tel. 01/ 466 00 95, a u hitnim slučajevima po dogovoru.
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

Komentiraj članak:

Želimo čuti tvoj glas - članak možeš komentirati ako si prijavljen/a preko Facebooka.

Naturala.hr posvećuje veliku pažnju zaštiti osobnih podataka. Stoga smo u skladu s novom europskom Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR) nadogradili politiku privatnosti i korištenja kolačića. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo osigurali što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost naše web stranice. Daljnjim korištenjem web stranice Naturala.hr suglasni ste s korištenjem kolačića.

Više informacija o Politici kolačića pročitajte ovdje.

Slažem se