Događanja

Koji se miris nosi ove jeseni? - mini radionica

Dodajte doživljaju jeseni osobni mirisni pečat!

Koji se miris nosi ove jeseni? - mini radionica

Na Mini radionici koju vodi Slobodanka Poštić, aromaterapeutkinja i prirodna parfimeristkinja naučite osnove izrade prirodnih parfema i napravite 20 ml EdT prema vlastitim željama i ukusu.

Dodajte doživljaju jeseni osobni mirisni pečat!

Pozivamo na Mini radionicu izrade parfema  20.10. od 17 - 19h u Centru Mandragora, Kranjčevićeva 3/I . Cijena radionice je 200 kuna. Prijave na 091 788 6783. 
 
Koji se miris nosi ove jeseni? - mini radionicaMini radionica je kratka, jednostavna forma upoznavanja s prirodnim mirisnim materijalima, načinima njihovog kombiniranja i osnovama kreiranja mirisnih preparata.
 
Tijekom praktičnog rada svatko,  prema predočenim informacijama i svojim mirisnim preferencijama iz male palete eteričnih ulja bira sastojke za svoju mirisnu kreaciju. Izrađuje se 20 ml toaletne vodice (EdT).
Radionica je zamišljena kao sezonska aktivnost. Takav pristup kreiranju mirisa je dobar način susreta s vlastitim promjenjivim mirisnim preferencijama prilikom kojeg ćete usvojiti osnovna znanja o mirisima koja možete produbiti na tečaju Kreirajte vlastiti parfem, koji također vodi Slobodanka Poštić.
 
Sad je trenutak za kreiranje mirisa koji ćete nositi ove jeseni!
 
 
 
 
 
 

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.