Advertisement
Događanja

Hrvatska škola homeopatije

Domaća škola homeopatije otvara svoja vrata početkom prosinca

Hrvatska škola homeopatije

U organizaciji Udruge Belladonna i predsjednika Hrvatske udruge homeopata Ivana Šimetina najavljujemo Hrvatsku školu homeopatije koja svoja vrata otvara početkom prosinca 2011. godine. 

Voditelji škole su dr. med. Enver Beriša i Ivan Šimetin, a predavači, osim dvojice spomenutih voditelja, su renomirani homeopati praktičari iz Hrvatske, koji iza sebe imaju na stotine, pa i tisuće pacijenata iz domovine i inozemstva, a povremeno će im se pridružiti i predavači iz inozemstva.

Škola će se održavati u Zagrebu, Ulica baruna Trenka 4.
 
Domaća škola
 
Nakon brojnih stranih škola  homeopatije u Hrvatskoj, došlo je i vrijeme za osnivanjem domaće škole. S obzirom na brojne kulturološke razlike u odnosu na Engleze i Francuze, kao i na Austrijance, primjetili smo da naše pacijente nitko tako dobro ne razumije kao mi sami, te sukladno s time imamo i najbolje rezultate kod liječenja. Isto tako, dosadašnje škole su nudile obrazovne standarde prema svojim zemljama porijekla, što našem mentalitetu ponekad i nije odgovaralo, pa smo odlučili nastavni plan prilagoditi nama, poštujući preporuke ECCH (European Council for Classical Homeopathy), što su dosadašnji studenti oduševljeno prihvatili. S obzirom da su se Hrvati dokazali u svijetu na brojnim poljima (sport, znanost, inovatorstvo...) vjerujemo da će i na homeopatskom polju, svjetsku slavu steći i budući studenti naše homeopatske škole.
 
Homeopatija zahtjeva posebna znanja i vještine  koje se stječu kroz program školovanja budući da se pristupi konvencionalne medicine i homeopatije poprilično razlikuju. Stoga osim osnovnih znanja o fiziologiji, anatomiji i patologiji tijela, budući student homeopatije ne treba imati nikakvo predznanje već volju i entuzijazam da uroni u svijet zvan homeopatija, sustav prirodne terapije koja se u svijetu koristi preko 200 godina, a koje je prema Svjetskoj zdravstvenoj organizaciju, drugi najveći terapeutski sustav u svijetu. 
 
Koncept škole
 
Škola traje tri godine. Godišnje je predviđeno 10 učnih jedinica u obliku dvodnednih (subota-nedjelja) predavanja + ljetna škola (tjedan dana u sprnju ili kolovozu negdje uz more ili prema dogovoru). 
Uz navedeno, bit će organizirana i klinika  (praktičan rad) u trajanju od 200 sati, te 200 sati rada u tutorskim grupama. Cijena jednog vikend predavanja je 990.- kn.
 
Kome je škola namijenjena?
 
Škola je namijenjena svima, kako djelatnicima zdravstvene struke, farmacije, veterine, stomatologije, tako i svim ostalima zainteresiranima za homeopatiju uz osnovni uvjet završena srednja škola.
Za one koji nisu zdravstveni radnici organizira se dodatna edukacija iz medicinskih predmeta koji su neophodni za homeopate u trajanju od oko 200 sati.Obavezna je prijava putem prijavnice
 
 
Dodatne informacije:
 
Ivan Šimetin
GSM: 098 232 473
 
 
 

Komentiraj članak:

Želimo čuti tvoj glas - članak možeš komentirati ako si prijavljen/a preko Facebooka.
  • Hrvatska škola homeopatije- komentira crnka crnka

    Poštovani, zainteresirana sam za školu homeopatije pa me zanima kad su upisi i koja je cijena školovanja! Hvala!

Naturala.hr posvećuje veliku pažnju zaštiti osobnih podataka. Stoga smo u skladu s novom europskom Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR) nadogradili politiku privatnosti i korištenja kolačića. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo osigurali što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost naše web stranice. Daljnjim korištenjem web stranice Naturala.hr suglasni ste s korištenjem kolačića.

Više informacija o Politici kolačića pročitajte ovdje.

Slažem se