Da biste mogli pisati postove na forumu morate biti registrirani korisnik. Registriraj se ovdje.
Split i Zagreb - predavanje o Disanju, Meditaciji i Kozmičkom punjenju

24.07.2012. 21:09
divineenergypark

Pozivamo vas na predavanja o Programu Božanskog Zdravlja u Splitu i Zagrebu:

25.7.'12. u 20:15 sati Knjižnica Trstenik
Papandopulova 25, Split

26.7.'12. u 19:00 sati
Knjižara Profil Mozaik Megastore
Bogovićeva 7, Zagreb

Ulaz besplatan!

Zdravlje se odnosi na skladno funkcioniranje tijela, uma i duha te harmonično kovitlanje unutarnje energije.Statistike pokaziju da oko 50% zdravlja ovisi o načinu života. Bolest, kroničan umor i depresija se javljaju zato što ne znamo kako funkcioniraju osnovne sile u nama te nemamo ispravnu edukaciju kako se kvalitetno možemo napuniti energijom koja je svuda oko nas.
Harmonizacijom uma, tijela i duha te prakticiranjem tehnika koje će nas napuniti energijom, ostvarit ćemo zdravlje i sreću.

Program Božanskog Zdravlja može pomoći svakome da postane mirniji, zdraviji, sretniji, bez depresija i strahova, da ima veću koncentraciju i veći mentalni potencijal. Ako naučimo pravilno disati, naše tijel će imati dovoljnu količinu kisika za efikasno funkcioniranje svih stanica u tijelu i izbacivanje štetnih plinova, pogotovo ugljik-dioksida.
Ovaj jednostavan i praktičan program temelji se na drevnim principima.

Više saznajte na predavanjima. :)

Naturala.hr posvećuje veliku pažnju zaštiti osobnih podataka. Stoga smo u skladu s novom europskom Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR) nadogradili politiku privatnosti i korištenja kolačića. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo osigurali što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost naše. Daljnjim korištenjem web stranice Naturala.hr suglasni ste s korištenjem kolačića.

Više informacija o Politici kolačića pročitajte ovdje.

Slažem se