Promocije

Ekozona: Nova linija domaćih ekoloških pekmeza

Četiri nova okusa eko pekmeza, proizvedenih od 100% organskog voća kontroliranog porijekla te spravljenih po tradicionalnoj recepturi na raspolaganju kupcima Konzuma

Ekozona: Nova linija domaćih ekoloških pekmeza

Ekozona, prva hrvatska ekološka robna marka, predstavila je liniju ekoloških pekmeza s visokim udjelom voća te bez dodataka bijelog šećera, pektina i limunske kiseline. Četiri nova okusa ekoloških pekmeza - šljiva i višnja, marelica i kupina - su na raspolaganju kupcima vodećeg nacionalnog trgovačkog lanca Konzum.

 

Ekozona voćni ekološki pekmezi proizvedeni su od 100% organskog voća kontroliranog porijekla spravljeni su po tradicionalnoj recepturi te su zaslađeni isključivo sa smeđim nerafiniranim šećerom. Novi pekmezi dostupni u pakiranju od 315 grama, a svaka staklenka sadrži najmanje 65% grama voća.

Ekozona pekmez ekološki je proizvod s visokim udjelom voća bez dodatka bijelog šećera. Za dobivanje 100 g pekmeza potrebno je minimalno 65 g svježih i organski uzgojenih voćki. Tako visok udio voća snažna je prednost u pozicioniranju Ekozona pekmeza na rastućem tržištu organske hrane, kako u Hrvatskoj, tako i izvan nje. Bogati i puni voćni okus te čvrsta tekstura pretvaraju svaku konzumaciju u poseban doživljaj.

 

Ekozona: Nova linija domaćih ekoloških pekmeza            Ekozona: Nova linija domaćih ekoloških pekmeza

 

Jadranka Boban Pejić, predsjednica Uprave tvrtke Biovega istaknula je kako je nova linija pekmeza proizvedena od 100% organskog voća kontroliranog porijekla te dodala: „Ekozona pekmezi predstavljaju jedinstven spoj poštovanja tradicionalne recepture i korištenja najsuvremenije tehnologije pri čemu biramo uzgajivače čiji se proizvodi odlikuju prirodnom bojom i okusom te visokim udjelom vitamina i minerala“.

Ekozona na tržištu predstavlja četiri nova okusa organskih pekmeza: šljiva i višnja, marelica i kupina. Stroga kontrola uz pomoć najsuvremenije tehnologije prisutna je u svim fazama proizvodnje Ekozona pekmeza, od kontrole organski uzgojenih ulaznih sirovina kontroliranog porijekla do procesa pripreme i proizvodnje gotovog proizvoda. Odabrano voće se termički obrađuje na nižim temperaturama, što omogućuje očuvanje prirodne boje i okusa voća, kao udio hranjivih tvari, prije svega vitamina i minerala.

 

 

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.