Nutricionizam

Cotipsilium Kinetic – prirodno do zdrave probave

Dodatak prehrani na bazi biljnih vlakana, trpuca, tamarinda i probavnih enzima uspostavlja redovitu probavu, a njegovo korištenje ubrzo rezultira efektom ravnog trbuha

Cotipsilium Kinetic – prirodno do zdrave probave
Jesu li nadutost i vjetrovi problem s kojim se susrećete svakodnevno? Smatrate li da su nastali uslijed nepravilne i neredovite prehrane? Ili možda vašoj probavi „smetaju“ namirnice koja do sada nikada nisu? A možda je do problema s probavom došlo uslijed putovanja i promjene mjesta boravka? Koji se god razlog krio iza probavnih problema koji vas muče – rješenje je jedno i pronalazimo ga u prirodnim ekstraktima ljekovitih biljaka obogaćenim biljnim probavnim enzimima nastalima procesima fermentacije žitarica. Cotipsilium Kinetic je dodatak prehrani koji će vaša probava zavoljeti već pri prvom susretu. 
 
Ekstrakt đumbira djeluje blagotvorno na probavu
 
Osim biljnih vlakana, trpuca, tamarinda i probavnih enzima Cotipsilium Kinetic sadrži ekstrakt đumbira koji djelotvorno regulira gastrointestinalnu pokretljivost i potiče eliminaciju plinova te predstavlja prirodno prokinetičko sredstvo s blagotvornim djelovanjem. Dragocijeni đumbir standardiziran je na đinđerole - molekule zaslužne za njegov učinak, zahvaljujući kojima je sposoban stimulirati normalnu peristaltiku u želucu i crijevima.

Cotipsilium Kinetic – prirodno do zdrave probave

 
Probavni enzimi za efekt „ravnog trbuha"
 
Osim đumbira, Cotipsilium Kinetic sadrži i biljne probavne enzime koji su selektivno odabrani da potaknu metaboličke procese razgradnje masti, škroba i laktoze, a uz to ovi enzimi daju i efekt "ravnog trbuha".
 
Enzimi su prirodni katalizatori prisutni u tijelu, odgovorni za promicanje ispravnih biokemijskih reakcija. Te reakcije su dosta spore, stoga su nam potrebno specijalni enzimi kako bi se ti procesi ubrzali. Probava složenih molekula poput ugljikohidrata, masti i proteina zahtijeva enzime koji će pretvoriti te duge molekularne lance u jedinice manjih veličina. Usto, proces smanjenja tih velikih molekula također ograničava procese  fermentacije, a time i formiranje dosadnih plina u crijevima.
 
Specchiasol je izabrao enzime POOL, proizvedene od fermentiranih žitarica, a  koji se sastoje od:
Amilaze: djeluje na škrob, glikogen i srodne molekule;
Laktaze: (ß-galaktozidaza), djeluje kataliziranjem na hidrolizu laktoze;
Lipaze: djeluje kataliziranjem na hidrolizu masti;
Celulaze: djeluje na celulozu 

Kako se uzima Cotipsilium Kinetic? 

Zahvaljujući svojim sastojcima, Cotipsilium Kinetic uz redovno korištenje na prirodan način poboljšava i potiče rad probave, i to sve bez korištenja laksativa koji usporavaju rad crijeva i ne mogu se koristiti dulji period. Zbog toga je idealan za trudnice i osobe koje imaju zatvore uslijed promjene klime ili mjesta boravka.

Preporučuje se uzimanje 1 vrećice, dva puta dnevno, na prazan želudac. Staviti sadržaj vrećice u čašu (200 ml) te je napuniti s hladnom vodom. Dobro promiješati sadržaj te popiti odmah. Svako mijenjanje konzistencije tijekom pripreme, u oblik gela je normalno te ne utječe na kvalitetu proizvoda. 

Specchiasol Cotipsilium Kinetic možeš pronaći u svim ljekarnama i specijaliziranim trgovinama po preporučenoj MPC 50,00 kuna. Pronađi Specchiasol na Facebooku.

Darujemo ti Cotipsilium Kinetic

Sudjeluj u darivanju jer darujemo dva (2) proizvoda Specchiasol Cotipsilium Kinetic koji mogu biti tvoji ako nam pošalješ razlog zašto bi ga volio ili voljela osvojiti. Kako bi osvojio/la ovaj dar moraš biti registrirani i punoljetni korisnik stranice Naturala.hr i poslati mail na igra@naturala.hr sa subjectom Specchiasol. U prijavi je obavezno navesti ime, prezime, nick na Naturali, adresu i broj telefona/mobitela. Pravila darivanja pronađi ovdje. Prijaviti se možeš do 16. srpnja 2015. 

Objava rezultata darivanja 

Dar osvajaju Gordana Jagečić i Jelena Kovačević. Čestitke dobitnicama i zahvaljujemo svima na sudjelovanju.

Uredništvo Naturala.hr 

 

 
 

 

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.