Casting za dm green city modnu reviju

Renomirani hrvatski dizajneri odabrali modele koji će najbolje predstaviti eko kreacije na dm green city modnoj reviji

Ovo je opis
Objavljeno: 26.04.2012.


Poznati hrvatski dizajneri, Ivona Martinko, Xenia Design, Katarina Džale, Larija Tatar, Jelena Lasić, Adrijana Subotić Pjajčik i Zoran Aragović odabrali modele za dm green city modnu reviju koja će se održati u srijedu, 09. svibnja u shopping centru City Center One (zapad).

 
Prekrasne manekenke iz modne agencije Thalia, Tihane Harapin Zalepugin svojim su nastupom pokazale kako upravo one mogu najbolje iznijeti kreativne ideje proslavljenih dizajnera. Radovi na dm green city ekološkoj modnoj reviji većinom će se temeljiti na održivoj modi, grani modne industrije u kojoj proizvod nastaje u potpuno prihvatljivim eko uvjetima i od potpuno prihvatljivih eko materijala, pri čemu se vodi briga o okolišu, ali i samim ljudima koji proizvode odjeću.
 
Cjelokupni styling modela imat će eko predznak, pa će tako modeli biti našminkani alverde prirodnom kozmetikom. Tema ovogodišnje dm green city modne revije je bicikl, a najuspješniji hrvatski dizajneri predstavit će ga kao neizbježan modni dodatak koji se odlično uklapa u poslovni stil svake ekološki osviještene žene. Na taj način dm želi još jednom ukazati na ekološki odgovorne načine prijevoza te važnost energetske učinkovitosti i smanjenja emisije CO2. Posjetitelje će, uz modne poslastice, zabavljati glazbeno scenski nastupi popularnih izvođača.
 
U sklopu dm green city projecta 2012 već je održana dm zelena turneja električnim automobilom od Dubrovnika do Geneve, obilježen je Dan planete Zemlje svečanim otvaranjem projekta na Cvjetnom trgu, a slijede dm eko modna revija 09.05., edukativno sportsko zabavna manifestacija na Jarunu 03.06., u sklopu koje će se održati prva dm ženska utrka i biciklijada uz koncertni program te svečana dodjela dm green city nagrada ekološki najosvještenijim pojedincima i kompanijama 14.06. u dvorani Tucman u Zagrebu.
 

 

 

 

 

Naturala.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Nokia | Twitter | Facebook

Komentari
Da biste mogli komentirati članke morate biti registrirani korisnik. Registrirajte se ovdje.

Putovanja

Proputujte Place2go sajmom i
Putovati možeš i - besplatno, samo ako imaš malo sreće... više
 
Place2go - sve o
Prije 73 dana Međunarodni sajam turizma Place2go održava od 13. do 15. ožujka, kao i... više
Advent u Splitu posjetio
Prije 172 dana Brojni građani koji su u subotu sudjelovali u zagrebačkoj promociji „Adventa u... više
Kolumne
Vaši članci
Pošalji svoj tekst i objaviti ćemo ga na portalu u rubrici Vaš kutak
pogledaj sve
Naturala Anketa

Pripremaš li prirodne sokove sam kod kuće?